Çalpala İlkokulu
ÇALPALA KÖYÜ ÇALPALA KÜME EVLERİ OKUL BLOK NO: 81 MERKEZ / IĞDIR

VİZYON

Çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip, Türkiye’nin ihtiyacı olan nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler; tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı insanlar yetiştirerek başarılı bir okul olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize çağın gereklerine uygun bir eğitim vererek, kendilerini gerçekleştirmelerine olanaklar sağlayarak eğitim sürecini okul öncesinden başlayarak vermek, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Normal Öğretim.

Soba ile odun-kömür kullanılarak ısınılıyor.

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojman kullanılabilir durumdadır. 1 oda, 1 salon

Okulda taşımalı öğrenci bulunmadığından servis yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

20 km il merkezine uzaklık. 25 km Tuzluca ilçe merkezine uzaklık. D080 anayol kenarı.